ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η συμβουλευτική και η ψυχοθεραπεία είναι διαδικασίες που μπορούν να βοηθήσουν κάθε άνθρωπο που το χρειάζεται , προκειμένου να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που τον απασχολούν. Τόσο η ατομική ψυχοθεραπεία όσο και η θεραπεία ζεύγους ή η συμβουλευτική γονέων και εφήβων έχουν σαν στόχο να προσφέρουν στους θεραπευόμενους την δυνατότητα να ξαναβρούν τον εαυτό τους, τις αξίες τους και εντέλει την αυτοπεποίθηση και την ταυτότητα τους. Γι’ αυτό και η επαγγελματική ταυτότητα του ψυχολόγου, του συμβούλου γάμου και του οικογενειακού συμβούλου είναι συγγενική ως προς την στόχευση της θεραπείας: Να βοηθήσουμε τους θεραπευόμενους μέσα από μία σχέση συνεργασίας, σεβασμού και εμπιστοσύνης να πετύχουν την αλλαγή που χρειάζονται και να δουν μέσα από μία νέα οπτική τη ζωή τους.

Ψυχοθεραπεία

Συμβουλευτική Ζευγαριών

Εφηβική Ψυχολογία & Οικογενειακή Συμβουλευτική

Διαδικτυακές συνεδρίες μέσω Skype


Λεπτομέρειες σχετικά με τις συνεδρίες:

Η χρέωση ανά συνεδρία διαμορφώνεται στα 40€ – 50€, ανάλογα με την συχνότητα των συναντήσεων και το είδος της συμβουλευτικής / ψυχοθεραπείας που θα ακολουθήσετε (ατομική ψυχοθεραπεία, θεραπεία ζεύγους, συμβουλευτική γονέων ή εφήβων). Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι πενήντα λεπτά και η συχνότητα των συναντήσεων μπορεί να είναι μία φορά την εβδομάδα ή μία φορά ανά 15 ημέρες.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Σπούδασα Ψυχολογία στην Μ. Βρετανία και στη συνέχεια επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εκπαιδεύτηκα στη Ψυχοθεραπεία Gestalt στο Gestalt Foundation.

Επιπρόσθετη επιμόρφωση έχω λάβει από διάφορες θεματολογίες σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων. Πιο συγκεκριμένα έχω παρακολουθήσει Σεμινάριο στις Τεχνικές Διαχείρισης του Στρες, Συμβουλευτικό Κέντρο Φοιτητών, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών(2000), Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Ψυχοπαθολογίας του Παιδιού ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ψυχοκοινωνικής Υγείας Του Παιδιού και του Εφήβου (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε)(2009) Αθήνα, Παρέμβαση στη Κρίση, Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων και Ιατρών Αθηνών (ΚΕΦΙ)(2009), Επιστημονικά Προγράμματα Παρέμβασης και Αποκατάστασης Παιδιών με Διαταραχές Ανάπτυξης και Επικοινωνίας, Μονορόδι(2010), Δίπλωμα στην Εκπαίδευση Αποτελεσματικού Γονέα GORDON TRAINING INTERNATIONAL, Μαρούσι(2014), Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση στη Σχεσιακή Ψυχοθεραπεία Gestalt(2015-2016).

Η κλινική μου πρακτική περιλαμβάνει ατομικές και ομαδικές συνεδρίες στο ιδιωτικό μου γραφείο(2009), στο ΚΕΦΙ (Σύλλογος Εθελοντών για καρκινοπαθείς) ως συν-συντονιστής ομάδας Εκπαίδευσης Εθελοντών για Παρέμβαση σε καρκινοπαθείς(2008), Ψυχολογική Υποστήριξη κρατουμένων στις Φυλακές Αλλοδαπών, Αθήνα (2010-2012), Υπεύθυνος Προγράμματος Παρέμβασης σε Παιδιά και Εφήβους με Δυσκολίες Επικοινωνίας και Προβλήματα Συμπεριφοράς, ΜΟΝΟΡΟΔΙ(2010-2011)Καλλιθέα, Ψυχολογική Υποστήριξη σε παιδιά και εφήβους με προβλήματα συμπεριφοράς και συναισθηματικές δυσκολίες/Συμβουλευτική Γονέων, Εύλογον, Ηλιούπολη(2015-2016), Διδασκαλία στο 1ο και 2ο Έτος στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας – ΜΑ In Counselling and Psychotherapy, Μητροπολιτικό Κολλέγιο, Μαρούσι(2016-2017)

Από το 2015 έως και σήμερα είμαι επιστημονικός συνεργάτης στην Hellas EAP(Hellas Employee Assistance Programs), Αθήνα.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210.66.19.177 – 210.57.70.353

Αγία Παρασκευή (210.66.19.177)

Το γραφείο μας βρίσκεται στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής. Η πρόσβαση είναι εύκολη μέσω των Λεοφόρων Μεσογείων, Μαραθώνος και Λαυρίου για τις εξής περιοχές της Β.Α. Αττικής: Αγία Παρασκευή, Χολαργό, Χαλάνδρι, Ψυχικό, Γέρακας, Παλλήνη, Ραφήνα, Γλυκά Νερά, Παιανία, Κορωπί και Μαρκόπουλο. Εύκολη πρόσβαση και για τις υπόλοιπες περιοχές της Αθήνας από την Αττική Οδό (έξοδοι 14&15 και Υ4&Υ6).

Περιστέρι (210.57.70.353 )

Το γραφείο μας στο Περιστέρι βρίσκεται στο κέντρο (πλ. Ευαγγελίστριας) κοντά στο μετρό και εξυπηρετεί τους κατοίκους Δυτικής Αττικής: Αιγάλεω, Ίλιον, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Άγιοι Ανάργυροι, αλλά και τμήμα των Αθηνών: Κέντρο, Κολωνός, Σεπόλια, Κολοκυνθού, Ακαδημία Πλάτωνος.

ΑΡΘΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ