Καλή σας ημέρα και καλή χρονιά σε όλους!

Θα μου επιτρέψετε κάτι διαφορετικό για το πρώτο ποστάρισμα της χρονιάς. Αντί ενός άρθρου λοιπόν, ένα σημείωμα…

Κατ’ αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που διαδράτε με κάθε τρόπο σε αυτή τη σελίδα. Με κάποιους από εσάς ίσως είναι ο μοναδικός (και σίγουρα ο πιο απλός τρόπος) για να επικοινωνήσουμε… Συνεχίστε!!!

Ευχαριστώ δημοσίως όσους γράφετε δύο καλά λόγια στις «Κριτικές». Ειλικρινά το εκτιμώ και με κάνει χαρούμενο και υπερήφανο. Μια καλή κουβέντα ποτέ δεν περισσεύει και όλοι μας την έχουμε ανάγκη. Ευχαριστώ πολύ και πάλι.

Επίσης ευχαριστώ όλους εσάς που αφήνετε σχόλια κάτω από τα άρθρα: Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον σιγά σιγά να δημιουργείται ένας διαδικτυακός διάλογος ανάμεσα στους φίλους αυτής της σελίδας.  Μη διστάζετε και οι άλλοι που τυχόν το σκέφτεστε αλλά για κάποιους λόγους το αναβάλετε (αν πάλι δεν θέλετε, φυσικά και είναι κι αυτό ok!…)

Τα άρθρα όπως θα έχετε καταλάβει τα επιλέγω ένα-ένα, ελπίζοντας πως όλα έχουν κάτι να πουν… Απ’ ότι βλέπω έχουν την αποδοχή σας και έτσι κι εγώ βρίσκω νόημα να συνεχίζω αυτή την διαδικασία.           -Εξάλλου χωρίς νόημα τα πράγματα χάνουν τη νοστιμάδα τους…- Βέβαια το γράψιμο, το να έχει κανείς άποψη και να την εκφράζει δεν είναι προνόμιο μόνο των ψυχολόγων, ή των «ειδικών»… Αντιθέτως: Είναι μια υπέροχη δυνατότητα που μπορεί και πρέπει να αφορά όλους μας, ή τουλάχιστον όποιους τους ενδιαφέρει! Μήπως ήρθε η ώρα λοιπόν να αρχίσετε να μου στέλνετε κι εσείς τις σκέψεις σας, τις απόψεις σας ή τις ιδέες σας… Και γιατί όχι να τις δημοσιεύουμε σ’ αυτό το μπλογκ… Για σκεφτείτε το!

Να σας πω τέλος λίγα πράγματα που σκέφτομαι, ταν οποία θέλω και νομίζω πως είμαι έτοιμος να τα επιχειρήσω το νέο έτος, το ολοκαίνουριο 2018!!!

Α. Σεμινάρια.

Τα πρώτα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν μέχρι τώρα πήγαν περίφημα. Νομίζω πως όσοι παραβρεθήκατε το ευχαριστηθήκατε, αυτή τουλάχιστον ήταν η ανατροφοδότηση που πήρα εγώ. Κατά συνέπεια λέω να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό. Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε ένα πλήρες πρόγραμμα με όλα τα θέματα και τις ημερομηνίες για τα σεμινάρια που θα γίνουν απ’ τον Γενάρη έως και τον Ιούνη! Σχετικά με την καλύτερη και πιο έγκαιρη ενημέρωση σας μπορείτε αν θέλετε να μας στείλετε ένα email στο inbox ή πιο απλά να καλέσετε στη γραμματεία του γραφείου και να αφήσετε τα στοιχεία σας, ώστε εμείς να φροντίσουμε για την επικοινωνία μαζί σας. Το τηλέφωνο μας είναι 210.66.19.177 και η γραμματεία λειτουργεί καθημερινά  9πμ με 9μμ.

 

Β. Σεμινάρια μέσω skype.

Για εσάς που βρίσκεστε εκτός Αθηνών (και όχι μόνο!) θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια που θα μπορέσετε να τα παρακολουθήσετε μέσω Skype! Είναι μια καινούρια ιδέα που δουλεύουμε για την υλοποίηση της… Θα σας ενημερώσουμε μόλις είμαστε έτοιμοι, ελπίζουμε σύντομα!

 

Γ. Τα δικά σας κείμενα.

Όπως ανέφερα και πιο πάνω, θα θέλαμε πολύ να αρχίσετε να μας στέλνετε τα δικά σας κείμενα. Σε οποιαδήποτε μορφή εσείς θέλετε να εκφραστείτε: Είτε άρθρο, είτε πεζό, είτε ποίηση, είτε με έναν μοναδικό, προσωπικό σας τρόπο… Όλα τα κείμενα θα είναι ευπρόσδεκτα, όλα θα αναγνωσθούν και έπειτα αν κρίνουμε ότι ταιριάζουν στο ύφος και στην ύλη της σελίδας μας θα αναρτηθούν αυτούσια!

Δ. Εργαστήρια.

Παράλληλα θα μπορούσαμε να συζητήσουμε με όσους ενδιαφέρονται τη δημιουργία ενός εργαστηρίου που θα συνδύαζε τη γραφή με την ψυχοθεραπεία. Είναι μια ιδέα που η υλοποίηση της είναι μια πρόκληση! Φανταστείτε το: Ένα εργαστήριο όπου μέσα απ’ το γραπτό λόγο θα εκφράζουμε όλα όσα επεξεργαζόμαστε στην ομάδα… Προσωπικά το βρίσκω υπέροχο, νεωτεριστικό και ανυπομονώ να το κάνω πράξη! Περιμένω και γι’ αυτό τις απόψεις σας…

Υπάρχει τέλος μια ακόμη ιδέα που βρίσκεται ακόμα σε νηπιακή ηλικία… Όταν  μεγαλώσει θα πούμε περισσότερα…. Πρόκειται για μια σύνδεση της ψυχοθεραπείας με το θέατρο! Ένα θέατρο που θα αντλεί έμπνευση μέσα απ’ το προσωπικό βίωμα και την προσωπική εμπειρία. Με δυο λόγια , το κείμενο (και πάλι…) θα είναι δικό μας, το ίδιο και η σύνθεση… Όμως μην σας κουράζω, εξάλλου είπαμε είναι νωρίς ακόμα…

Αυτά!

Θα μπορούσα να σας γράφω με τις ώρες, αλλά θα σταματήσω εδώ, ήδη είπα πολλά (ελπίζω να μην σας κούρασα).

Θερμές, θερμότατες ευχές για Υγεία. Πάνω απ’ όλα Υγεία!

© 2015 psychologistnow.gr | All rights reserved

logo-footer

Socials: