ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η συμβουλευτική και η ψυχοθεραπεία, είτε ατομικά είτε ως θεραπεία ζεύγους, αλλά κι ως συμβουλευτική για τους γονείς ή τους εφήβους έχει ως κύριο γνώμονα να διευκολύνει το θεραπευόμενο με το να έρθει σε επαφή με τον εαυτό του, τις δυσκολίες του αλλά ταυτόχρονα να αναδείξει και τις δυνατότητες του, τις προσωπικές του αξίες και εντέλει τα δικά του «θέλω» και «μπορώ», Ως ψυχολόγος και σύμβουλος γάμου πιστεύω στον συνάνθρωπο μου, ότι ο καθένας μας, είτε ως άτομο είτε ως ομάδα/ζευγάρι/οικογένεια, «ΜΠΟΡΕΙ» αρκεί να το θέλει και να το πιστέψει. .

Ψυχοθεραπεία

Συμβουλευτική Ζευγαριών

Εφηβική Ψυχολογία & Οικογενειακή Συμβουλευτική

Διαδικτυακές συνεδρίες μέσω Skype


Λεπτομέρειες σχετικά με τις συνεδρίες:

Η χρέωση ανά συνεδρία διαμορφώνεται στα 40€ – 50€, ανάλογα με την συχνότητα των συναντήσεων και το είδος της συμβουλευτικής / ψυχοθεραπείας που θα ακολουθήσετε (ατομική ψυχοθεραπεία, θεραπεία ζεύγους, συμβουλευτική γονέων ή εφήβων). Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι πενήντα λεπτά και η συχνότητα των συναντήσεων μπορεί να είναι μία φορά την εβδομάδα ή μία φορά ανά 15 ημέρες.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Αποφοίτησα από το τμήμα Ψυχολογίας (Bsc) στο Keele University της Μ. Βρετανίας ενώ στο ίδιο πανεπιστήμιο απέκτησα μεταπτυχιακό (Ma) στην εγκληματολογία.
Έχω ειδικευτεί στην Οικογενειακή – Συστημική Θεραπεία στο ΣΚΕΨΥ.

  • Από το 2002 έως το 2011 εργάστηκα στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (Κ.Ε.Θ.Ε.Α.) – πρόγραμμα παρέμβαση. Πιο συγκεκριμένα:
    • 2002 – 2003: Κέντρο ενημέρωσης
    • 2003 – 2006: Κοινότητα απεξάρτησης
    • 2006 – 2011: Κέντρο οικογένειας
  • Επίσης από το 2007 είμαι επιστημονική σύμβουλος στο κέντρο συμβουλευτικής  σε θέματα οικογένειας και τοξικοεξάρτησης.
  • Από το 2008 σε συνεργασία με παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία , συντονίζω ομάδες συμβουλευτικής γονέων.

Παντρεμένη και μητέρα δυο παιδιών.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210.66.19.177 – 210.57.70.353

Αγία Παρασκευή (210.66.19.177)

Το γραφείο μας βρίσκεται στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής. Η πρόσβαση είναι εύκολη μέσω των Λεοφόρων Μεσογείων, Μαραθώνος και Λαυρίου για τις εξής περιοχές της Β.Α. Αττικής: Αγία Παρασκευή, Χολαργό, Χαλάνδρι, Ψυχικό, Γέρακας, Παλλήνη, Ραφήνα, Γλυκά Νερά, Παιανία, Κορωπί και Μαρκόπουλο. Εύκολη πρόσβαση και για τις υπόλοιπες περιοχές της Αθήνας από την Αττική Οδό (έξοδοι 14&15 και Υ4&Υ6).

Περιστέρι (210.57.70.353 )

Το γραφείο μας στο Περιστέρι βρίσκεται στο κέντρο (Ευαγγελίστριας) κοντά στο μετρό και εξυπηρετεί τους κατοίκους Δυτικής Αττικής: Αιγάλεω, Ίλιον, Πετρούπολη, Χαϊδάρι, Άγιοι Ανάργυροι, αλλά και τμήμα των Αθηνών: Κέντρο, Κολωνός, Σεπόλια, Κολοκυνθού, Ακαδημία Πλάτωνος.

ΑΡΘΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ