ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Καλημέρα σε όλες και σε όλους! Σε φίλους και γνωστούς, αλλά και όλους εσάς που μας γνωρίζετε σήμερα, μέσα από αυτήν την ανακοίνωση!

Όλα ξεκίνησαν μέσα στην καραντίνα… Ως μια ανάγκη επικοινωνίας αλλά και δημιουργικότητας. Ήθελα να μιλήσω με τον έξω κόσμο, να μοιραστώ τις σκέψεις μου και τα συναισθήματά μου, το πως έβλεπα και βίωνα τα πράγματα απ’την πλευρά μου… Έτσι ξεκίνησαν τα πρώτα live video!

Στη συνέχεια ήρθαν τα μαθήματα… Μαθήματα για θέματα ψυχολογίας με λόγια απλά (όπως μ’αρέσει να τα περιγράφω…). Αισίως έχουμε φτάσει και ξεπεράσει τα είκοσι (!) και συνεχίζουμε, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη βράδυ στη σελίδα μου στο f/b ‘’Γιάννης Ξηντάρας – Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής’’ ( την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ για όσους ενδιαφέρονται και δεν τη γνωρίζουν ήδη: https://www.facebook.com/xidaras.gr/ )

Κάπως έτσι, καθώς η κάθε φάση γεννά την επόμενη, φτάσαμε στην ιδέα για τα Σεμινάρια!

Τρόπος Διεξαγωγής

Πρώτα απ’όλα να σημειώσουμε ότι όπως και τα Μαθήματα, έτσι και τα Σεμινάρια Ψυχολογίας θα πραγματοποιούνται Δωρεάν!

Σε ότι αφορά τη διεξαγωγή τους θα επιδιώξω ένα πιο λεπτό χειρισμό, διότι σε αντίθεση με τα μαθήματα, στα σεμινάρια θα επισέλθουμε σε πιο προσωπικά σας θέματα, καθώς θα συμμετέχετε ενεργά με τα ερωτήματά σας… Οπότε:

  1. Τα σεμινάρια θα διεξάγονται από την ομάδα μου στο f/b ‘’Το Δώρο της Ψυχοθεραπείας’’ (την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ και να κάνετε αίτημα για νέο μέλος: https://www.facebook.com/groups/533897834153764/ ) – κι όχι από την σελίδα ‘’Γιάννης Ξηντάρας – Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής’’. Η ομάδα είναι ιδιωτική κι έτσι θα προστατέψουμε τα μέλη από αδιάκριτα βλέμματα, όσο αυτό είναι δυνατόν… (ας είμαστε ρεαλιστές!). Προσοχή: Για να πάρετε μέρος στα σεμινάρια πρέπει απαραίτητα να είστε μέλος της ομάδας! Μην ξεχάσετε να κάνετε αίτημα για εγγραφή!

  2. Οι συναντήσεις θα γίνονται ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.30μμ – 20.30μμ. Κάθε εβδομάδα ή κάθε δεύτερη εβδομάδα, θα το δούμε στην πράξη, αναλόγως τα κουράγια, τη συμμετοχή κλπ… Επίσης, παρακαλώ σεβαστείτε την επιλογή της ημέρας και της ώρας… Κατανοώ ότι δεν μπορεί να βολεύει όλους, όμως καμία μέρα και ώρα δεν μπορεί να εξυπηρετεί όλους ταυτόχρονα, οπότε… κατανόηση! (Εξάλλου, τα σεμινάρια θα παραμένουν μαγνητοσκοπημένα στο περιεχόμενο της ομάδας, οπότε θα τα βρείτε αργότερα… Ευχαριστώ)

  3. Τα σεμινάρια θα διεξάγονται μέσω live video (!) και θα έχουν την εξής δομή: Στο πρώτο μέρος θα γίνετε μία θεωρητική παρουσίαση του εκάστοτε θέματος. Στο δεύτερο μέρος θα συζητάμε τα ερωτήματά σας, τα οποία θα αναλύονται στο μέτρο του δυνατού…

  4. Σχετικά με τα ερωτήματα: Για να προστατέψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, θα σας ζητήσουμε τα ερωτήματά σας να τα αποστέλλετε αποκλειστικά στο e-mail: xidaras@gmail.com (περισσότερα στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε και στο site μας www.xidaras.gr) και όχι με μήνυμα στο f/b… Τα mail θα γίνονται δεκτά μέχρι και την προηγούμενη ημέρα διεξαγωγής του σεμιναρίου προκειμένου να υπάρχει χρόνος για να τα μελετήσω και να προετοιμαστώ σχετικά… Προσοχή: Αυτό που θα χρειαστεί από εσάς είναι το θέμα που στέλνετε, να αναλύεται σε ένα εκτενές κείμενο, όπου θα περιγράφεται όσο καλύτερα γίνεται ο προβληματισμός σας… Αντιθέτως, π.χ. ερωτήματα του τύπου ‘’Έχω κατάθλιψη, πως μπορώ να την ξεπεράσω…;’’ δεν θα απαντώνται για ευνόητους λόγους… (κι εδώ ευχαριστώ για την κατανόηση!)

Οπότε ανακεφαλαιώνοντας, για όσους ενδιαφέρεστε να πάρετε μέρος στα Δωρεάν Διαδικτυακά Σεμινάρια:

Α) Κάνετε αίτηση μέλους για εγγραφή στην ομάδα ‘’Το Δώρο της Ψυχοθεραπείας’’, εδώ: https://www.facebook.com/groups/533897834153764/

Β) Αποστέλλετε τα ερωτήματα σας στο mail: xidaras@gmail.com

Γ) Παρακολουθείτε τα Σεμινάρια κάθε Παρασκευή 18.30μμ – 20.30μμ σε live video στην ομάδα!

Τα Σεμινάρια θα τα συντονίζω αυτοπροσώπως… Σε περίπτωση που θα χρειαστείτε περισσότερες πληροφορίες για εμένα, μπορείτε να ρίξετε μία ματιά εδώ: https://xidaras.gr/viografika/ κι εδώ: https://xidaras.gr/video/

Πρώτο σεμινάριο την Παρασκευή 15/5/20, ώρα 18.30μμ!

Θέμα: ‘’Αντιμετωπίστε τις Τοξικές Σχέσεις!”

(Αν θέλετε να κάνετε μία επανάληψη στο θέμα μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ: https://www.facebook.com/watch/live/?v=222298792475143 )

Περιμένω τα ερωτήματά σας…

ΥΓ.: Τα θέματα κάθε σεμιναρίου θα ανακοινώνεται στις αρχές της εβδομάδας…

Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλες και σε όλους!!!

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Γιάννης Ξηντάρας

Comments are closed.