Διαδικτυακές συνεδρίες μέσω Skype

 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΜΕΣΩ SKYPE

Στο κέντρο μας παρέχονται online συνεδρίες μέσω Skype για ανθρώπους που βρίσκονται εκτός Αττικής αλλά και εκτός Ελλάδος, καθώς και σε άτομα που εξαιτίας σοβαρών λόγων υγείας δε δύνανται να μετακινηθούν και δε διαθέτουν κάποιο άλλο μέσο πρόσβασης στον χώρο μας.

Οι συναντήσεις μας πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα ή ανά δεκαπενθήμερο με έναν από τους θεραπευτές που παρέχουν την υπηρεσία αυτή και διαρκούν 50 λεπτά η καθεμία.

Όπως φαίνεται, οι διαδικτυακές συνεδρίες είναι πια διαδεδομένες και αποτελούν έναν πολύ χρήσιμο τρόπο για τη λήψη ψυχολογικής στήριξης, ειδικά σε περιπτώσεις όπου η άμεση επαφή με τον/την ψυχολόγο, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, είναι δύσκολη ή αδύνατη. Επίσης, για αρκετούς ανθρώπους η ψυχοθεραπεία ή συμβουλευτική από τον δικό τους χώρο είναι η μόνη δυνατότητα που διαθέτουν, για να δοκιμάσουν και να λάβουν την ψυχολογική στήριξη που τόσο χρειάζονται. Σε κάθε περίπτωση, οι online αυτές συναντήσεις προσφέρουν πολύτιμη συμβουλευτική και ψυχοθεραπευτική στήριξη σε ανθρώπους που πραγματικά την επιζητούν.

Παρ’ όλα αυτά, χρειάζεται να σημειώσουμε ότι οι συνεδρίες αυτές δεν καλύπτουν όλες τις περιπτώσεις που χρήζουν ψυχολογικής βοήθειας, όπως για παράδειγμα, σε άτομα με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, όπως είναι η ψύχωση ή βαριές μορφές κατάθλιψης κλπ. Επίσης, στις online αυτές συναντήσεις δεν είναι εφικτή η δυνατότητα για άμεση επαφή, η οποία παίζει σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση και θεραπεία ψυχολογικών προβλημάτων. Ωστόσο, εξακολουθούν να προσφέρουν τα προτερήματα της συμβουλευτικής και της ψυχοθεραπείας και να λειτουργούν αποτελεσματικά και θετικά σε πολλά ψυχολογικά ζητήματα. Κατά τα λοιπά, οι διαδικτυακές συνεδρίες έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά και την ίδια δομή των συναντήσεων που πραγματοποιούνται στον χώρο μας και απευθύνονται σε ενήλικες, γονείς, οικογένειες, εφήβους και ζευγάρια.

Η αμοιβή για την online συνεδρία είναι η ίδια με αυτή μιας τυπικής συνεδρίας και το ποσό καταβάλλεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες και επιθυμείτε να ενημερωθείτε σχετικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του γραφείου μας τις παρακάτω ημέρες και ώρες: Δευτέρα -Παρασκευή 09.00 -21.00 , στο τηλέφωνο 2106619177.

 

skype: “Επαφή” Συμβουλευτική & Ψυχολογική Υποστήριξη  

Είπαν για εμάς...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Comments are closed.