2ωρα Εξειδικευμένα Διαδικτυακά Σεμινάρια με Αποκλειστική Συμμετοχή 5 Ατόμων

Όλο αυτόν το καιρό που μένουμε μέσα, έχω δεχτεί πολλά μηνύματα με προσωπικά σας ερωτήματα για θέματα που σας απασχολούν και σας προβληματίζουν.

Η εμπιστοσύνη που μου δείχνετε με τιμά και σας ευχαριστώ γι’αυτό μέσα από την καρδιά μου.

Ωστόσο, όπως ίσως καταλαβαίνετε, είναι πολύ δύσκολο για μένα να σας δώσω μια απάντηση ή μια χρήσιμη συμβουλή μέσα από ένα μήνυμα… Καταλαβαίνω την ανάγκη σας γι’αυτήν την επικοινωνία και είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσατε να βρείτε βοήθεια μιλώντας μαζί μου για όλα όσα σας απασχολούν, στα πλαίσια όμως ενός δομημένου και οργανωμένου πλαισίου, όπως μιας συμβουλευτική / ψυχοθεραπευτική συνεδρία ή ενός σεμιναρίου με εξίσου διαδραστικό χαρακτήρα. Έτσι θα έχουμε όλο το χρόνο προκειμένου να γίνει μία ουσιαστική δουλειά και εσείς να λάβετε μία ουσιαστική βοήθεια.

Γι’αυτόν ακριβώς το λόγο θα πρότεινα, για όσους ενδιαφέρονται, να συμμετάσχουν στα 2ωρα Ολιγομελή Διαδικτυακά Σεμινάρια!

 

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ 

1. Η συνάντηση θα γίνει online μέσω messeger ή skype.

2. Θα έχει διάρκεια 2 ωρών.

3. Θα συμμετέχουν αποκλειστικά 5 άτομα.

4. Το θέμα του κάθε σεμιναρίου θα είναι συγκεκριμένο (προκειμένου να αναλυθεί με επάρκεια και εσείς να έχετε χρόνο να θέσετε τα ερωτήματά σας…)

5. Το κόστος συμμετοχής θα είναι 40 ευρώ για το κάθε σεμινάριο.

6. Η πληρωμή θα γίνεται μέσω e-banking ή με κατάθεση μέσω τραπέζης.

 

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 

Η 1η συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή 23/4/20 στις 18.00μμ με θέμα: ”Μεγαλώνοντας Εφήβους. Μία Συζήτηση για την Επικοινωνία, την Εμπιστοσύνη και την Υπομονή…” 

Για δηλώσεις συμμετοχής (ή οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία για την διαδικασία) μπορείτε να με καλέσετε στο 210 6619177 έως την Πέμπτη 23/4/20 (σε περίπτωση που επιθυμούν να συμμετέχουν περισσότερα από 5 άτομα, θα δημιουργηθεί και δεύτερη ομάδα, σε διαφορετική μέρα και ώρα).

__________________________________________________________

 

Σε κάθε περίπτωση που προτιμάτε να μιλήσετε μόνοι σας, παραμένω στη διάθεσή σας για μία ατομική συνεδρία συμβουλευτικής και ψυχολογικής υποστήριξης. Επίσης γι’αυτήν την υπηρεσία ότι πληροφορία θέλετε μπορείτε να με καλέσετε στο ίδιο τηλέφωνο.

 

Φιλικά, δυνατά, αισιόδοξα

και με πίστη ότι θα τα καταφέρουμε,

Γιάννης Ξηντάρας

Comments are closed.