Ατομική Ψυχοθεραπεία

 

ΑΤΟΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ 

Η ψυχολογική συμβουλευτική και η ψυχοθεραπεία είναι διαδικασίες που μπορούν να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε πιο αποτελεσματικά και πιο ουσιαστικά τα αδιέξοδα, καθώς και τις ανησυχίες που μας προβληματίζουν (και συχνά μας βασανίζουν).

Στις ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες ασχολούμαστε με ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, τα υπαρξιακά ερωτήματα αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καθένας μας καθημερινά και μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξή μας.

Στόχος της ψυχοθεραπείας είναι να επανασυνδεθούμε με τον εαυτό μας, τις αξίες μας, τις δυνάμεις και τις δυνατότητές μας, με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορέσουμε να ξαναβρούμε την ταυτότητα και την αυτοπεποίθησή μας.

Ο ψυχολόγος τόσο με την επιστημονική του κατάρτιση όσο και με την εμπειρία του, βοηθάει τον θεραπευόμενο – μέσα από μια σχέση συνεργασίας, που εμπνέεται από αμοιβαίο σεβασμό και εμπιστοσύνη – να πραγματοποιήσει την αλλαγή που χρειάζεται και να δει με μια νέα οπτική την πραγματικότητά του, μέσα από έναν πιο διευρυμένο αντιληπτικό ορίζοντα για τη ζωή του.

 

Είπαν για εμάς...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Comments are closed.