Υπηρεσίες

 

Αν επιθυμείτε να κλείσετε ραντεβού με ψυχολόγο, σύμβουλο γάμου ή παιδοψυχολόγο, ενημερωθείτε παρακάτω αναλυτικά για τις υπηρεσίες που παρέχουμε στα γραφεία μας στην Αγία Παρασκευή και στο Περιστέρι ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στο 210.66.19.177.


 

 

Ψυχοθεραπεία

Η ψυχολογική συμβουλευτική και η ψυχοθεραπεία είναι διαδικασίες που μπορούν να μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε πιο αποτελεσματικά και πιο ουσιαστικά τα αδιέξοδα καθώς και τις ανησυχίες που μας προβληματίζουν (και συχνά μας βασανίζουν).

Περισσότερα →


 

Συμβουλευτική Ζευγαριών

Η συμβουλευτική γάμου απευθύνεται σε ζευγάρια που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ή δυσλειτουργίες στις μεταξύ τους σχέσεις. Προβλήματα στην επικοινωνία, θέματα εμπιστοσύνης, διαφωνίες και συγκρούσεις σχετικά με τα παιδιά, το σπίτι, τα οικονομικά, την ερωτική συμβίωση κλπ, είναι οι σημαντικότερες θεματικές περιοχές που μας απασχολούν σε μία θεραπευτική συνεδρία ζεύγους.

Περισσότερα →


 

Εφηβική Ψυχολογία & Οικογενειακή Συμβουλευτική

Στην εφηβική ψυχολογία και κατ’ επέκταση στην συμβουλευτική με τους εφήβους μεγαλύτερη σημασία έχει η ‘’τέχνη’’ να ακούσουμε, να κατανοήσουμε και να στηρίξουμε τα νέα παιδιά. Για αυτό χρειαζόμαστε ένα σταθερό πλαίσιο αναφοράς που μπορεί να τους παρέχει το αίσθημα της ασφάλειας, της εμπιστοσύνης αλλά ταυτοχρόνως και σαφή όρια.

Περισσότερα →


 

Διαδικτυακές Συνεδρίες μέσω Skype

Στο κέντρο μας παρέχονται online συνεδρίες μέσω Skype για ανθρώπους που βρίσκονται εκτός Αττικής αλλά και εκτός Ελλάδος, καθώς και σε άτομα που εξαιτίας σοβαρών λόγων υγείας δε δύνανται να μετακινηθούν και δε διαθέτουν κάποιο άλλο μέσο πρόσβασης στο χώρο μας.

Περισσότερα →

 

Comments are closed.